Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
January 2016
SunMonTueWedThuFriSat
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
  February 2016
Reservations for Crosses Schedule

March 2016
SunMonTueWedThuFriSat
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 
 01        Add New New Event
 02        Add New New Event
Sofia Batalha ext.47169  Duration: 60min. 07:00-8:00am>
Sofia Batalha ext.47169  Duration: 60min. 08:00-9:00am>
Catarina  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Fonseca
47223  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Sousa
Cross MPX (+/+) vs WT  Duration: 60min. 11:00-12:00pm>Calado
 03        Add New New Event
Sofia Batalha ext.47169  Duration: 60min. 06:00-7:00am>
Ana Ribeiro LSaude  Duration: 60min. 07:00-8:00am>Catarina
Talen 8 Homoz x Dmrt2b Homoz incross  Duration: 60min. 08:00-9:00am>Pinto
Talen 17 Homoz x Dmrt2b Homoz incross  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Pinto
47223  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Chapela
gut Sections  Duration: 60min. 12:00-13:00pm>Silva
 04        Add New New Event
F5 Tg Venus incross  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Pinto
 05        Add New New Event
Ana Ribeiro LSaude  Duration: 60min. 08:00-9:00am>Catarina
F5 Tg HA incross  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Pinto
47223  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Chapela
 06        Add New New Event
47223  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Chapela
 07 
(Week 05)
      Add New New Event
 08        Add New New Event
 09        Add New New Event
catarina  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Fonseca
 10        Add New New Event
Ana Ribeiro LSaude  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Catarina
 11        Add New New Event
TU wildtype incross  Duration: 60min. 07:00-8:00am>Pinto
F5 Tg Venus incross  Duration: 60min. 08:00-9:00am>Pinto
Talen 17 + Dmrt2b (Duplo mutante em heterozigotia) incross  Duration: 60min. 09:00-10:00am>Pinto
Talen 8 + Dmrt2b (Duplo mutante em heterozigotia) incross  Duration: 60min. 10:00-11:00am>Pinto
gut Sections  Duration: 60min. 14:00-15:00pm>Silva
 12        Add New New Event
 13        Add New New Event
 14 
(Week 06)
      Add New New Event
 15        Add New New Event
 16        Add New New Event
F5 Tg HA incross (os que já cruzaram)  Duration: 60min. 08:00-9:00am>Pinto
 17        Add New New Event
 18        Add New New Event
 19        Add New New Event
 20        Add New New Event
 21 
(Week 07)
      Add New New Event
 22        Add New New Event
 23        Add New New Event
 24        Add New New Event
 25        Add New New Event
 26        Add New New Event
 27        Add New New Event
 28 
(Week 08)
      Add New New Event
 29        Add New New Event
         
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02 modified by Ricardo Henriques and USI [imm-itsupport@fm.ul.pt]
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2016 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.